BAIS Argentina

BAIS logoAls je komt studeren in Buenos Aires als uitwisselingsstudent is de eerste stap het maken van nieuwe vrienden. De Argentijnse hoofdstad is een fantastische locatie om zes maanden of een jaar door te brengen, maar uiteindelijk wil niemand de hele tijd alleen blijven. Om snel veel nieuwe mensen te leren kennen van over de hele wereld, is er BAIS Argentina (Buenos Aires International Students). Deze organisatie organiseert veelal gratis activiteiten (bijvoorbeeld naar de bezienswaardigheden van Buenos Aires) en is er op gericht om internationale studenten met elkaar in contact te brengen.

INSIDERTIP: “BAIS Argentina is de perfecte manier om snel vrienden op te doen in Buenos Aires. Alles is geheel vrijwillig, vrijblijvend en vaak ook nog gratis!”

Activiteiten BAIS

Het team van BAIS Argentina wordt aangevoerd door Diego en Fernando, een Argentijn en Braziliaan die elkaar gevonden hebben in het integreren van internationale studenten in het leven van Buenos Aires. Zij, samen met een elk semester wisselende crew, organiseren uiteenlopende activiteiten als rondleidingen door de stad, bezoekjes aan theatervoorstellingen of avondjes uit naar een restaurant of discotheek. Vaak worden er in het huis van BAIS Argentina ook ‘previas’ gehouden, een bijeenkomst voorafgaand aan een activiteit waar je elkaar alvast kunt leren kennen en waar ook altijd enige alcohol aanwezig is. Deelname aan de activiteiten van BAIS Argentina is geheel vrijblijvend, vrijwillig en vrijwel altijd gratis.

INSIDERTIP: “Reizen met BAIS is een stuk goedkoper dan wanneer je zelf wilt boeken en je krijgt er gratis gezelligheid bij.”

Reizen met BAIS

BAIS Argentina heeft niet alleen als doel om jou Buenos Aires te leren kennen, de organisatie wil jou ook kennis laten maken met de schoonheid die Argentinië rijk is. Elke maand worden er door BAIS Argentina reizen georganiseerd naar verschillende gebieden in het land. Met een groep van 30-40 studenten ga je in een volledig afgehuurde bus op weg naar de bestemming. Onderweg is het één groot feest en bij aankomst gaat dit feest gewoon door. Uiteraard is er oog voor natuur en cultuur, maar het gaat ook om de gezelligheid. De reizen met BAIS Argentina zijn goedkoop en een perfecte manier om veel mensen te leren kennen, die je gedurende het semester kunt blijven opzoeken. Daarmee is BAIS de ideale manier om snel contacten te leggen.

Adres

  • BAIS Argentina
  • Adres: Ayacucho 1571, PB (begane grond), Recoleta
  • Website: BAIS
  • Facebook: BAIS Argentina (Je vindt hier alle activiteiten van BAIS)
  • Bijzonderheid: Je kunt altijd binnenlopen bij BAIS, zeg alleen even dat je internationale student bent.