Hotels Buenos Aires

Hotels Buenos AiresBuenos Aires is een wereldstad en vanzelfsprekend vind je daarom volop hotels en appartementen in de stad. De Argentijnse hoofdstad heeft bekende ketens als Hilton en Sheraton, maar er zijn ook volop boetiekhotelletjes waar je meer de authentieke Argentijnse sfeer mee krijgt. Het voordeel van het enorme aanbod van hotels in Buenos Aires is dat er voor iedereen iets geschikt is, met het oog op prijs, ruimte en comfort. Meer dan in welke stad ter wereld dan ook is het in Buenos Aires vooral belangrijk dat je een verblijf op een goede locatie boekt.

INSIDERTIP: “Appartementen in Buenos Aires zijn volop beschikbaar en in vergelijking met hotels in Buenos Aires een stuk goedkoper.”

Hotels Buenos Aires voor iedereen

Buenos Aires is een grote stad met veel verschillende wijken. Elke wijk van Buenos Aires heeft een eigen karakter en is daardoor beter of minder geschikt voor een verblijf. Het Microcentro, met onder andere het Casa Rosada en het Palacio del Congreso is overdag levendig, maar ’s avonds uitgestorven. Een betere locatie voor je verblijf is Palermo of Recoleta, waar ook ’s avonds voldoende mensen op straat zijn. Delen van San Telmo zijn ook prima geschikt voor een verblijf in Buenos Aires, zolang je maar niet te ver naar het zuiden gaat (grenzend aan La Boca). Tophotels in Buenos Aires vind je in Puerto Madero. De hotels daar zijn uitstekend voor een vakantie of stedentrip in Buenos Aires, maar het aantal bussen naar deze locaties zijn beperkt, de metro komt er helemaal niet.

INSIDERTIP: “Kies een accommodatie die niet direct aan de grote straten Córdoba, Corrientes, Santa Fé, Pueyrredon of Avenida 9 de Julio ligt. Het verkeer gaat dag en nacht door en niet overal is de geluidsisolatie optimaal.”

Buenos Aires hotels of appartementen?

De kwaliteit van de hotels en appartementen in Buenos Aires is over het algemeen goed. Zeker de verblijven die aangesloten zijn bij reisorganisaties voldoen aan de maatstaven van kwaliteit die wij gewend zijn. In de Argentijnse hoofdstad zijn appartementen vaak flink goedkoper dan hotels en het is daarom aan te raden om een appartement te boeken. Te meer omdat het ontbijtbuffet in hotels in Buenos Aires lang niet altijd uitgebreid is en vaak betaal je veel te veel geld voor te weinig aanbod. Het is gemakkelijker om even buiten de deur te ontbijten of zelf in de supermarkt wat ontbijtspulletjes te halen voor in je appartement.Hotels Buenos Aires boeken

  • Booking.com, Eén van de populairste boekingssites met een compleet aanbod aan accommodaties in Buenos Aires.
  • Expedia.nl, Expedia is een betrouwbare reispartner waar je goedkope vluchten naar en goedkope hotels in Buenos Aires vindt. Zoek direct jouw favoriete verblijf hieronder!
  • Oasiscollections.com, Een gemakkelijke site waar je appartementen in Buenos Aires kunt huren voor vakantie.
  • Friendlyrentals.nl, Goede betaalbare appartementen in het hart van Buenos Aires.