Over Buenos Aires Stad

Buenos Aires Stad is bedacht om alle belangrijke informatie over de Argentijnse hoofdstad te bundelen op één site. Het is daardoor niet langer nodig om verschillende websites af te gaan om de beste informatie te krijgen. Buenos Aires Stad bevat niet alleen informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden van Buenos Aires, maar je vindt er ook informatie over de verschillende wijken, informatie over het Argentijnse geld en het openbaar vervoer van Buenos Aires. Het doel van Buenos Aires Stad is het optimaal bedienen op het gebied van informatie van de toerist, student en toekomstige inwoner van Buenos Aires.

Insidertips Buenos Aires

Buenos Aires Stad verschilt van andere informatiesites over toeristische bestemmingen door de insidertips die op vrijwel elke pagina te vinden zijn. Alle teksten zijn geschreven uit eigen ervaring en daarvan profiteer jij met handige insidertips. Tips die kunnen gaan over activiteiten die je absoluut moet ondernemen, dingen die je beter niet kunt doen in Buenos Aires of handige weetjes die je het leven in de Argentijnse hoofdstad gemakkelijker maken. Tips van een insider, de perfecte aanvulling op de informatie op Buenos Aires Stad.

Eigen foto’s

Op veel andere toeristensites vind je de mooiste plaatjes van de bestemming waar de site over gaat. Op Buenos Aires Stad vind je foto’s die je nergens anders op het internet zult tegenkomen. Alle foto’s zijn namelijk persoonlijk genomen in de Argentijnse hoofdstad. Dit maakt Buenos Aires Stad uniek en geeft je in de meeste gevallen inzichten en perspectieven die je op de doorsnee toeristensites niet gaat tegenkomen. Geen professionele foto’s, maar foto’s van een Buenos Aires insider die je direct de sfeer van de stad laten voelen!