Praktische informatie Buenos Aires

praktische informatie buenos airesBuenos Aires is één van de grootste steden van Zuid-Amerika en een goede voorbereiding voor deze stad is daarom het halve werk voor een vakantie of stedentrip in Buenos Aires. Verdeeld over het internet staat er volop informatie over de hoofdstad van Argentinië, maar veelal is deze informatie eenslachtig en komt het op hetzelfde neer. Daarnaast worden teksten uit reisgidsen vaak letterlijk overgenomen. Om een echt beeld te krijgen van Buenos Aires is deze site ontstaan en je vindt hier de praktische informatie die bijzonder handig is voor een topverblijf in de Argentijnse hoofdstad.

Praktische informatie Buenos Aires voor toeristen, studenten en inwoners

Buenos Aires Stad richt zich niet alleen op de grote groep toeristen die jaarlijks een vakantie of stedentrip in Buenos Aires geniet vanuit onder andere Nederland en België, maar ook op studenten die hun buitenlandse studie hier gaan genieten of voor mensen die willen gaan wonen in Buenos Aires. Informatie is voor iedereen ontzettend zinvol en dan met name informatie over hoe de stad werkt. Je vindt hier informatie over het vliegen naar Buenos Aires, de transfer vanaf het vliegveld naar de stad en het openbaar vervoer van de Argentijnse hoofdstad. Tevens is het handig om te weten wat het weer doet in Buenos Aires, wanneer de Argentijnen een dag vrijaf hebben en wat de actuele tijd in Buenos Aires is. En eens een dagje lekker winkelen? Ook dat kan in Buenos Aires.

INSIDERTIP: “Kijk ook eens op de Facebookpagina van BAIS Argentina voor alle activiteiten/evenementen die ze organiseren.”

Haal meer uit je verblijf in Buenos Aires

Als je langere tijd in Buenos Aires bent, wil je natuurlijk alles uit je verblijf halen. BAIS Argentina helpt je daarbij, een organisatie speciaal voor internationale studenten met het doel om snel nieuwe mensen te leren kennen die vrienden kunnen worden voor de rest van je leven. Zij laten je ook de bezienswaardigheden van Buenos Aires zien op een gemoedelijke manier. Ook vind je op Buenos Aires Stad informatie over sport in Buenos Aires. Niet alleen hoe je aan kaarten komt voor voetbal, polo en paardenrennen, maar ook hoe je zelf kunt sporten in de hoofdstad van Argentinië. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan het nachtleven van Buenos Aires en de veiligheid van de Argentijnse hoofdstad. Heb je nog wat dagen over tijdens je vakantie in Buenos Aires of wil je eens iets anders zien dan alleen de hoofdstad van Argentinië? Ga dan de omgeving verkennen. Kortom, bereid je goed voor met de informatie over Buenos Aires op deze site.

INSIDERTIP: “Ontdek Buenos Aires zelf en laat je niet leiden door de standaard informatie in de reisgids. Buenos Aires Stad heeft voor jou de meest nuttige informatie geselecteerd voor de perfecte vakantie of stedentrip in Buenos Aires.”