Vliegen Buenos Aires

Vliegen Buenos AiresEen reis boeken naar Buenos Aires kan grofweg op twee manieren: je kunt een volledige pakketreis boeken compleet met vlucht, hotel en eventuele uitstapjes of je kiest voor een losse vlucht en een los hotel. Het voordeel van een pakketreis is dat je zelf geen omkijken meer hebt naar een goede accommodatie en uitstapjes. De reisorganisatie zorgt er voor dat alles in orde komt en het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van je reis. Het is aan te raden om een reis te boeken bij Nederlanders die al enige tijd in Argentinië wonen. Zij weten als geen ander waar je naar toe moet in de Argentijnse hoofdstad en welke hotels en appartementen in Buenos Aires bij jouw behoeften passen.

INSIDERTIP: “Vliegen naar Buenos Aires met een tussenstop, bijvoorbeeld in Madrid, kan honderden Euro’s schelen.”

Vluchten Buenos Aires

Buenos Aires is goed bereikbaar met diverse luchtvaartmaatschappijen. Vliegen naar Buenos Aires kan rechtstreeks met KLM vanaf Amsterdam naar Ezeiza Airport in ongeveer 13 uur. De crew is vaak Nederlands en je geniet het comfort van de nationale luchtvaartmaatschappij. Een andere optie voor vliegen naar Buenos Aires is een vlucht met een tussenstop in bijvoorbeeld Madrid. Luchtvaartmaatschappijen als AirEurope en Iberia vliegen regelmatig naar de Argentijnse hoofdstad en bieden goede overstaptijden en comfort.

INSIDERTIP: “Vergelijk verschillende ticketaanbieders voor de scherpste prijzen van vluchten naar Buenos Aires.”

Aanbiedingen Buenos Aires

Vliegen naar Buenos Aires kan regelmatig een stuk voordeliger dan normaal, bijvoorbeeld tijdens de Werelddealweken van KLM, de sale bij British Airways of prijsstuntweken bij Iberia. Het loont de moeite om regelmatig op de desbetreffende sites te kijken om goedkoop te vliegen naar Buenos Aires. Twee andere sites waar regelmatig goedkope reizen naar de Argentijnse hoofdstad voorbij komen zijn Ticketspy en Paperflies. Deze twee sites zoeken het internet af naar topaanbiedingen voor vluchten naar vele bestemmingen, waaronder Buenos Aires. Betaal niet te veel en bespaar geld om te besteden in de Argentijnse hoofdstad. Ook Scyscanner is een goede site om vluchten naar Buenos Aires te vergelijken.

Tips vliegen Buenos Aires

  • Cheaptickets.nl, Cheap Tickets is één van de marktleiders voor goedkope vluchten naar Buenos Aires.
  • Expedia.nl, Zeer complete reissite voor vliegtickets naar Buenos Aires en het boeken van een hotel.
  • Schipholtickets.nl, Snel opkomende vergelijkingssite met vaak de laagste tarieven
  • Skyscanner.nl, In één oogopslag zien vanaf waar en met wie je goedkoop naar Buenos Aires kunt vliegen.
  • Vliegfabriek.nl, Nieuwe en voordelige vergelijkingswebsite van vliegtickets.
  • Vliegtickets.nl, Deze website zoekt voor jou de voordeligste vlucht naar de hoofdstad van Argentinië.
  • Vliegwinkel.nl, Vliegwinkel biedt steeds vaker scherpe vluchten naar Buenos Aires aan.

Tips vliegmaatschappijen

  • KLM, Rechtstreekse vluchten naar Buenos Aires met de topservice van onze nationale vliegmaatschappij.
  • Lufthansa, Goedkope vluchten naar Buenos Aires vanaf Amsterdam, Brussel of Düsseldorf.